Ελληνική εταιρεία βρεφικών ειδών. googlelovesme did it!

SEO Κείμενα για website| Διαχείριση Blog

"/>

"Either write something worth reading or do something worth writing."

Pull me down

Η bebejou Hellas εξειδικεύεται στα βρεφικά προϊόντα και τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό βρεφικών και παιδικών δωματίων.

Mε γνώμονα την ασφάλεια κι άνεση του μωρού αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση του γονέα στην καθημερινότητά του, φροντίζουμε για ένα λειτουργικό σχεδιασμό προϊόντων με ευρωπαϊκές προδιαγραφές και τεχνολογία υψηλής ποιότητας.

Ποιότητα που φαίνεται άλλωστε από τη διαχρονικότητα και την καινοτομία των ειδών μας!

Μία ιστορία… παράδοσης!

Η ιστορία μας ξεκινάει περίπου 50 χρόνια πριν…

Κάπου εκεί στο 1956 αρχίσαμε να κατασκευάζουμε, με πολύ μεράκι και φροντίδα, παιδικά αμαξίδια. Η εξέλιξη της επιχείρησης οδήγησε το 1980 στη δραστηριοποίησή μας στον τομέα της λιανικής κι έτσι ιδρύσαμε το πρώτο κατάστημα.

Για την ιστορία μας, τα γνωστά παιδικά καταστήματα il mondo del piccolo ανήκουν επίσης στη bebejou Hellas κι άρχισαν να λειτουργούν  το 1991 στην Παιανία, όπου διατηρούμε την έδρα μας.

Με ολλανδική υπογραφή

Το γνωρίζατε ότι η bebejou Hellas αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Ολλανδικής εταιρείαςbebejou; (link από το αντίστοιχο ολλανδικό website)Η τελευταία λειτουργεί από το 1949 ενώ η συνεργασία μας μαζί της ξεκίνησε επίσημα το 1998.

Πρόκειται για μία δυναμική συνεργασία, που διατηρείται άριστη μέσα στα χρόνια ενώ παράλληλα εξελίσσεται καθημερινά, με στόχο την καλύτερη φροντίδα του μωρού και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση του σύγχρονου γονέα.

Ο στόχος μας στο σήμερα

Σήμερα η bebejou Hellas αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες κι υγιείς επιχειρήσεις στον τομέα των βρεφικών ειδών κι επίπλων στην Ευρώπη. Δίνει πρωτοποριακές λύσεις  διευκολύνονας την καθημερινότητα και παρέχοντας υψηλά επίπεδα ποιότητας στις πιο αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Στόχος μας είναι η καλύτερη ποιότητα στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Εδώ τα χρήματά σας έχουν αξία! Έτσι ανάλογα με το τι επιθυμείτε να διαθέσετε, θ’ αποκτήσετε το καλύτερο προϊόν. Αυτό θα ξεχωρίσει για την καινοτομία, τη λειτουργικότητα, το μοντέρνο design και τη διαχρονικότητά του.

Σημαντικές συνεργασίες

Πολύτιμοι συνεργάτες μας είναι επίσης οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί οίκοι Cybex, Hauck, Brevi, Stokke, Minimonkey, Alberto Electronics, Kids Mill, Julius Zοllner και Perego (εδώ μπορούν να μπουν και links από τις αντίστοιχες εταιρείες).

Που θα μας βρείτε

Η bebejou Hellas διατηρεί πέντε μεγάλα πολυκαταστήματα στην Αθήνα (linκ από το store locator) ενώ μπορείτε ακόμη να βρείτε τα προϊόντα μας σ’ επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η bebejou Hellas δραστηριοποιείται επίσης, με καταστήματα, στην Κύπρο και τα Βαλκάνια.